6 ydinasiaa, joita tarvitset harjoitellessasi Blackjackiä

Blackjack on tunnetusti vaativa ja älyllisesti haastava peli, mutta myös äärettömän hauska sellainen. On tiettyjä sääntöjä, joita jokaisen pelaajan tulisi oppia. Voit lukea kirjoja tai katsoa videoita pelistä oppiaksesi ammattilaistason pelaajaksi.

Voit myös oppia seuraamalla ja kuuntelemalla ammattilaistason Blackjack-pelaajan neuvoja. Minkä tahansa metodin valitset, sinulla tulee olla oikeat välineet sekä pakkaus aloittaaksesi pelin harjoittelemisen. Tässä kirjoituksessa käsittelemme asioista, jotka ovat tarpeen tietää jo harjoitusvaiheessa.

Kuusi pakkaa

Kaiken perusta aloittaessasi pelaamisen on 6 korttipakkaa. Voit myös pelata yhdellä tai kahdella pakalla, mutta tämä on suhteellisen vaikeaa. Kun lisäksi opit pelaamaan kuudella pakalla, opit samalla muutkin tavat pelata.

Heittolaari

Tarvitset poisheitettäviä kortteja varten laarin, joka on tarpeen korttien määrän arvioimiseksi. Voit laskea manuaalisesti, mutta 312 kortin kohdalla tämä ei ole mielekästä aina. Kun pidät kortit heittolaarissa, voit arvioida määrän vain vilkaisemalla laarin mittaa.

Pakkamittari

Mittarin avulla voit arvioida heittolaarissa olevien korttien määrää, koska visuaalinen arvio ei ehkä aina ole riittävän tarkka. Pakkamittari auttaa sinua tekemään tarkemman arvion.

Strategiakartat

Nämä olisi hyvä pitää käden ulottuvilla ja kirjata hyväksi havaittuja strategioita muistiin jatkuvasti. Pelikokemuksen edetessä omaksut strategiat osaksi peliäsi. Harjoitteluvaiheessa on kuitenkin hyvä pysyttäytyä printatuissa strategiakartoissa.

Blackjack- huopa

Huopa on pala kangasta, johon on merkitty korttien oikeat paikat. Pidettäessä kortteja paljaalla pöydällä kortit saattavat liukua toistensa alle limittäin. Huopa nostaa korkeutta ja kortteja on helppo liikuttaa pöydälle ja pois siitä. Jos sinulla ei ole pelihuopaa, voit tarvittaessa korvata sen pyyhkeellä tai pöytäliinalla joka toimittaa alkuun samaa tehtävää.

Pelimerkit

Pelimerkkien avulla pystyt laskemaan pisteitä. Niillä voi myös määrätä panoksia. Vaikka se ei ole pakollista, voi se omalta osaltaan helpottaa harjoitteluvaihetta.

Voit ostaa blackjack- settejä Amazonista. Lisäksi voit hankkia muita tarvikkeita, kuten jakokortteja, jakolaareja ja muita vastaavia. Nämä eivät kuitenkaan ole niin kriittisiä harjoittelun aloittamisen kannalta.

Riittää, että ostat perussetin jo tänään ja aloitat harjoittelun.