Kirjoita meille

Olemme Blackjackin suurimpia faneja. Sen vuoksi olemme perustaneet tämän blogin – haluamme kirjoittaa ihmisille, jotka nauttivat tästä yhtä paljon kuin me nautimme. Blogistamme löydät artikkeleita liittyen Blackjackiin sekä muihin kasinopeleihin.

Haluamme tuottaa sivuillemme myös erilaisia näkökulmia, joten tarjoamme vieraskirjoittajille mahdollisuuden näyttää taitonsa. Jos sinulla on tietämystä Blackjackistä ja nautit pelaamisesta, otathan yhteyttä.

Ohjeet

Sinun tulee luonnollisesti kirjoittaa itse alkuperäisiä artikkeleitasi, muualta kopioidut sisällöt hylätään. Artikkelin tulisi liittyä blackjackiin ja sen tulisi olla pituudeltaan 500 – 1 000 sanaa.

Artikkelisi oheen sinun tulee liittää soveltuva kuva. Kokonaisuus tulee olla kirjoitettu lyhyissä kappaleissa. Ennen lisäämistä sinun tulee itse oikolukea artikkeli minkäänlaisten kieliopillisten virheiden tai huolimattomuuksien varalta.

Sinun kannattaa myös kirjoittaa tiivis kirjoittajakuvaus artikkelisi oheen ja mahdollisesti linkki kotisivuillesi. Tätä kautta saat kävijäliikennettä omille sivuillesi. Kun olet lähettänyt artikkelin, saatamme kysyä sinulta tarkentavia kysymyksiä tai esittää korjauspyyntöjä.

Jos osallistuminen toimintaamme kiinnostaa sinua, lähetäthän ensin näytteitä aiemmista kirjoituksistasi. Kun olemme hyväksyneet tyylisi, pyydämme sinua kirjoittamaan artikkelin blogiimme.

Kiitos kiinnostuksestasi, toivottavasti kuulemme sinusta pian!