3 Hyödyllistä lisätarviketta Blackjack-harjoitteluun

Jos haluat harjaantua hyväksi Blackjack-pelaajaksi, sinun tulee tuntea säännöt ja strategiat. Sinun tulee harjoitella enemmän saadaksesi täydellinen hallinta pelistä. Tätä varten sinun on hyvä hankkia oikeanlaiset välineet myös korttiesi hallintaan.

Vaikka löydät Blackjack-settejä useista paikoista ne eivät kuitenkaan aina sisällä kaikkea tarvittavaa. Tässä muutama lisätarvike, joita saatat tarvita erikseen ostettuna.

Jakokortit

Jakokortteja (Cut Card) on myynnissä viitenä värinä. Kortit asetetaan niin, että jakaja muistaa milloin sekoittaa seuraavan kerran. Sijainti vaihtelee eri kasinoiden välillä. Jakokortit voivat myös olla hyödyllisiä Blackjackin harjoittelijalle.

Korttilaarit

Korttilaarit eli ’Shoet’ ovat laatikoita, joiden sisään korttipakan voi asettaa. Laarit auttavat pelaamaan tehokkaammin ja eliminoivat minkäänlaisen peukaloinnin mahdollisuudet. Voit hallita kortteja helpommin. Nämä kannattaa yleensä ostaa erikseen.

Sekoittaja

Korttien sekoittaminen voi viedä aikaa ja olla haasteellista. Useista verkkokaupoista voit tilata sekoittajia (Shuffler) tekemään tämän työn. Laitteella voit sekoittaa useita pakkoja sekunneissa.

Näitä kolmea apuvälinettä et yleensä saa perus Blackjack-setin mukana, joten ne kannattaa ostaa erikseen. Voit hankkia ne esimerkiksi Amazonista tai muista verkkokaupoista. Kaikki kolme ovat tarpeellisia ja auttavat nopeuttamaan peliä ja maksimoimaan tulostasi.

Muista lukea käyttäjäarvosteluita ennen tilausta. Tällöin osaat hankkia markkinoiden parhaat välineet ja saada täyden vastineen rahoillesi.